Palvelut

Laadukasta elämää PriimaAvustajan avulla

PriimaAvustaja mahdollistaa asukkaalle ja läheisille erilaisten palveluiden hankkimisen, videoyhteyden läheisiin tai hoitohenkilökuntaan sekä erilaisten terveyttä tarkkailevien laitteiden kytkennän samaan palveluun. Pyrimme mahdollisimman paljon hyödyntämään paikallisia ja laadukkaita palveluntarjoajia, joten palveluiden saatavuus vaihtelee paikkakuntakohtaisesti.

Asuminen

Asumiseen liittyvät palvelut on kätevästi tilattavissa PriimaAvustajan avulla. Tilaa kätevästi siivouspalvelut, asumisen ylläpitotehtävät kuten vaikka lattiakaivon tyhjennys, pienet korjaustyöt kuten lampun vaihtaminen, ruohonleikkuu, lumityöt jne. Palveluntarjoajan kanssa voidaan sopia tarvikkeiden hankinnasta asukkaan puolesta.

Ruoka

Ateriapalvelut ja kauppatilaukset. Ateriapalvelun voi tilata jatkuvana tai satunnaisena palveluna tai tehdä muutoksia aiempaan tilaukseen. Joillakin paikkakunnilla myös ruokakassin tilaaminen kaupasta onnistuu.

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja auttaa arjessa. Palvelun voi tilata kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna. Henkilökohtainen avustaja avustaa mm. hygienian hoidosta, pukeutumisesasa, liikkumisessa, ulkoilussa sekä kodinhoidossa.

Liikunta

PriimaAvustajan avulla voit tilata myös liikuntapalveluja, kuten esimerkiksi ohjattua liikuntaa kotona tai ryhmissä, fysioterapiaa, hierontaa tai avustajan vaikkapa uimahalliin.

PriimaAvustaja

info@priima-avustaja.fi